EMH 2017/18 - 4. számú tanulmányhoz kapcsolódó pályázat

Az Európai Migrációs Hálózatot (továbbiakban: EMH) a 2008/381/EK tanácsi határozat (2008. május 14.) hozta létre. Az EMH célja, hogy a migrációval és a menekültüggyel kapcsolatos naprakész, objektív, megbízható és összehasonlítható információk nyújtásával kielégítse az uniós intézmények, valamint a tagállami hatóságok és intézmények ilyen információk iránti igényét, az Európai Unióban e területeken folyó politika meghatározás elősegítése érdekében. A feladatok ellátása során a Nemzeti Kapcsolattartó Pontok többek között tanulmányokat és jelentéseket készítenek.
 
Az Európai Migrációs Hálózat 2017-18. évi munkaprogramja keretében elkészítendő negyedik tanulmány címe „(Member) States' approaches to unaccompanied minors following status determination” („Kísérő nélküli kiskorúak helyzete a státusz megállapítását követően – tagállami megközelítések”), melyet az Európai Bizottság által előre megadott specifikáció alapján angol és magyar nyelven szükséges elkészíteni.
 
A pályázatok benyújtására 2017. november 27. napjáig (hétfő) van lehetőség az emh@bm.gov.hu e-mail címre való jelentkezés útján, szakmai önéletrajz, motivációs levél és a releváns szakterületen szerzett tapasztalatot bemutató referenciák (pl. korábbi szakmai cikk, tanulmány, releváns projekt és egyéb gyakorlati tapasztalat) egyidejű csatolásával.
0_szerzodes_tervezet_emh_study4.doc
1_emh17-18_study4_palyazati_felhivas.doc
2_emn-uams-common-template-final-16oct17_final.doc
2_emn-uams-common-template-final-16oct17_annex_1.xls
3_melleklet_borito_en.doc
3_melleklet_borito_hu.doc
4_melleklet_belso_borito_en.doc
4_melleklet_belso_borito_hu.doc
5_melleklet_szakertoi_idonyilvantartas.xls
6_melleklet_adatlap_maganszemelyeknek.doc

Co-funded by the Asylum, Migration and Integration Fund of the European Union

The European Migration Network (EMN) is co-ordinated by the European Commission with National Contact Points (EMN NCPs) established in each EU Member State plus Norway.